بــهــتــریــن تــرفنــدهــا و دانــلــودهــا

آدرس آی پی:www.Hkebriti.orq.ir
سیستم عامل:
نسخه: بیت
اندازه تصویر:

بــهــتــریــن تــرفنــدهــا و دانــلــودهــا

صفحه خانگی اضافه به علاقمندی ها نقشه سایت
تبلیغات
تبلیغات

تبلیغات

تبلیغات

درباره ما

به وبسایت دکتر پی سی خوش آمدید برای هرچه بهتر شدن سایت عضو شوید و نظر بدهید

تصویر روز


امکانات دیگر

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 63
بازدید هفته : 115
بازدید ماه : 115
بازدید کل : 804950
تعداد مطالب : 661
تعداد نظرات : 110
تعداد آنلاین : 1




تقویم

آخرین مطالب

» ترفند جستجوی تصاویر مشابه در گوگل
» پیشرفت های ویندوز ۸ در زمینه مدیریت فایل‌ها
» مشکلات کامپیوتری رایج جالب و خنده دار
» چند توصیه ضروری برای كاربران دائمی كامپیوتر
» روبات آمريکا از ايران شکست خورد
» کوچکترین کامپیوتر رومیزی دنیا از یک سیب هم کوچکتر است
» گوگل به مسافران هوایی لپ تاپ می دهد
» 10 تبلت برتـر ژوئن 2011
» نخستین لپ تاپ سه بعدی جهان بدون نیاز به عینک
» طولانی ترین ایمیل را ببینید
» شرکت اچ پی ۱۱ لپ تاپ اش را با پردازشگر جدید به روز کرد
» گوگل قابليت جستجو با تصوير و صدا را برای دسکتاپ نيز به ارمغان آورد
» لپ تاپ رولی، خیالی كه به واقعیت می‌پیوندد
» اس ام اس با حال و جالب
» اپل فروش نسخه آنلاک شده آیفون 4 را شروع کرد
» 10 کار جالب برای روز پدر !
» چهل روز تا رفع کامل جوش و لکه های صورت! امتحان کنید!
» اطلاعات جالب در مورد امازون
» از دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟
» ایمان شهباز در شبکه 2 جمهوری اسلامی ایران مطلب ارسالی ازshadi20
» شهرت مربی نمونه ی ایرانی جهانی شد , تقدیر شاسینس بگهیم از ایمان شهباز مربی مدلها و مانکنهای ایرانیمطلب ارسالی ازshadi20
» ۱۱ خودروی برتر سال ۲۰۱۱ + قیمت
» مایکروسافت نوجوان ۱۴ ساله هکر را استخدام کرد
» چهار ویژگی جدید iOS5 که نشان از الگو برداری اپل از گوگل دارد
» تبلت HP TouchPad ماه آینده وارد بازار می شود
» بازی جدید و بسیار زیبای World Snooker Championship 2011 برای گوشیهای موبایل با فرمت جاوا
» تم پرنده های زیبا _ویندوز 7
» مدیریت دانلود با FlashGet3.7.0
» سرعت اینترنت در ایران
» خنده دار ترین و مسخره ترین قوانین عمومی جهان
» G-mail هدف حمله قرار گرفت
» چرا قلب تیر خورده نماد عاشقی است ؟!
» چرا وقتی خودتان را قلقلک می دهید ، نمی خندید؟!
» Erfan Ft Khashayar & Behzad Leito, Sarkesh, Afra, Taham - Paydar
» Hamid TalebZadeh - Nagoo Mashghale Daram Video
» دانلود فیلم Ready 2011
» دانلود فیلم Clash Of Empires Battle For Asia 2011
» اس ام اس عاشقانه جدید خرداد ۹۰-نيمه دوم خرداد90
» 3d Pinball
» افزودن دکمه های کمکی به Title Barویندوز

تبلیغات

پشتیبانی آنلاین



معرفی سایت به دوستان

نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:


Powered by ParsTools

مدیر سایت

خوش آمدید به سایت جالب ترین خبرهای دنیا : بهترین خبرها و جدید ترین دانلودها را از ما بخواهید
تبلیغات
موضوع: <-PostCategory-> | نویسنده: حسين كبريتي

کندی سرعت اینترنت به یکی از ویژگی های اصلی این پروتکل ارتباطی در کشور تبدیل شده است اما آنچه که کاربران از همین اینترنت با سرعت لاک پشتی توقع دارند این است که حقوقشان نادیده گرفته نشود و برای قطع و وصلی های مقطعی پاسخ مناسبی دریافت کنند.

آخرین آمارها نشان می دهد



که بیش از ۳۲ میلیون کاربر اینترنت در کشور وجود دارد و از این تعداد تنها نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند. براین اساس سهم اینترنت دایل آپ با سرعت حداکثر ۵۶ کیلوبیت بر ثانیه در کشور بیش از ۹۰ درصد است. با این وجود آنچه که از همین حداقل سرعت نیز به معضل جدی کاربران تبدیل شده قطع و وصلی های مکرر این شبکه بدون توجه به حقوق کاربران است که سرویس دهندگان اینترنت، شرکت مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت و هر شرکت دیگری که متولی اینترنت در کشور است زیربار آن نمی رود و در این بین به  راحتی حقوق کاربران را نادیده می گیرد.


قطع چندین لینک STM4 بین الملل و اختلال در سرویس اینترنت

اوایل هفته گذشته طبق گفته برخی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت ارتباط چندین لینک STM4 بین الملل که مسیر ترافیک ارتباطی کشور ما به داخل بوده با قطعی مواجه شده و این امر باعث کندی دو چندان سرعت اینترنت کاربرانی که از اینترنت دایل آپ استفاده می کنند دربرخی نواحی شد. اما این قطعی ارتباطات بدون اطلاع رسانی و عدم تقبل خسارت ناشی از قطعی از سوی ارائه دهندگان سپری شد.

احمد پورنگ نیا معاون شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر اینکه به طور کل گزارشی از قطعی لینک های ارتباطی به دست ما نرسیده است به مهر گفت: قطع لینک های ارتباطی به طور نرمال در بعضی مواقع اتفاق می افتد که به سرعت نیز مشکل آن حل می شود اما این به معنای مشکل در شبکه ارتباطات زیرساخت نیست.

وی ادامه داد: ممکن است لینک های ارتباطی در برخی نواحی دچار قطعی شوند اما این درصدی نیست که بتواند اینترنت مملکت را قطع کند و محسوس هم نخواهد بود. این درحالی است که شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت مشکل اختلال در سرویس دهی به کاربران خود را مربوط به قطعی چند روزه چندین لینک ارتباطی بین الملل عنوان کردند و پیگیری خبرنگار مهر نیز برای دریافت جزییات بیشتر از مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت برای این اختلال بی نتیجه ماند.

کارشناسان معتقدند که قطع لینک های ارتباطی موضوع پیچیده و تازه ای نیست و تقریبا در اغلب کشورها به دلایل مختلفی ممکن است اتفاق بیافتد اما آنچه که اینترنت کشور ما را از دیگر کشورها متمایز می کند مربوط به عدم اطلاع رسانی و نادیده گرفتن حقوق کاربران و نبود پیش فرضی به نام SLA در قرارداد مشترکان در صورت قطعی های مکرر یا مقطعی است.

این در حالی است که در بند (الف) ماده ۴۶ قانون برنامه پنجم توسعه بر ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات و دسترسی به “اینترنت پرسرعت” تاکید شده به نحوی که تا سال دوم برنامه یعنی سال ۹۲ باید همه دستگاه‌های اجرایی و واحد‌های تابعه به شبکه ملی اینترنت متصل شوند و نیز تا پایان برنامه یعنی سال ۹۵ باید ۶۰ درصد خانوار‌ها از اینترنت پرسرعت استفاده کنند که این به معنای ایجاد بیش از ۱۲ میلیون پورت پرسرعت اینترنت در کشور است اما به باور تحلیلگران در آستانه اجرای برنامه پنجم توسعه همچنان مشکلی به نام کیفیت ارائه خدمات و نبود راهکار مناسب در اینترنت کم سرعت موضوعی است که در ابتدایی ترین نقطه خود قرار دارد.

پرداخت خسارت کیفیت نامطلوب خدمات اینترنتی به کاربران

به گزارش مهر، در مهرماه سال ۸۹ ضوابط موافقتنامه سطح خدمات ارتباطی کشور (SLA) تصویب و به مرحله اجرا رسید تا کاربران بتوانند در صورت نیاز در چارچوب توافق با خدمات دهندگان ارتباطی از سرویسهای مطلوب و با کیفیت برخوردار شوند و پس از سالها حقوق مصرف کنندگان اینترنت تامین شود اما این آیین نامه تاکنون جنبه عملیاتی به خود نگرفته است.

چارچوب موافقتنامه سطح خدمات ارتباطات داده‌ها با استناد به بند ۹ ماده ۶ اساسنامه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و به منظور شفاف‌سازی کیفیت خدمات در مقابل هزینه‌های آن در شبکه‌های ارتباطات داده‌ها و رعایت حقوق مشتریان از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مورد بررسی و تصویب قرار گرفت که رعایت این ضوابط تعیین شده لازم الاجرا اعلام شد.

در این توافقنامه کاربر می تواند سطح دسترسی خود را انتخاب کرده و به ازای آن هزینه بهره مندی از این سرویس را پرداخت کند. پس از آن، چنانچه میزان قطعی دسترسی وی نسبت به این توافقنامه بیشتر شود شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان تامین کننده خدمات یا سرویس دهندگان اینترنتی باید خسارت این قطعی را بپردازند.

تصویب ضوابط و مقررات موافقت نامه سطح خدمات اگرچه برای ارائه مطلوب خدمات واگذاری لینک های ارتباطی در شبکه زیرساخت کشور و قانونمند شدن شرکتهای دولتی در ارائه امکانات و دفاع از حقوق کاربران این بخش در نظر گرفته شده اما این ضوابط تاکنون به مرحله انجام نرسیده و کاربران اینترنت همچنان در دریافت کیفیت خدمات ارتباطی با مشکلات متعددی روبه رو هستند.

سریعترین اینترنت دنیا با سرعت ۴۴۸ گیگابیت در ثانیه

به گزارش مهر، ثبات کیفیت ارائه خدمات با اینترنت ۵۶ کیلوبیتی در ایران در حالی همچنان یکی از پرچالش ترین موضوع در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورمان است که گروهی از دانشمندان ایتالیایی با استفاده از فیبرنوری موفق شدند سریعترین اینترنت دنیا را با سرعت ۴۴۸ گیگابیت بر ثانیه ایجاد کنند!

سریعترین اینترنت دنیا در مدت تنها یک ثانیه قادر است یک حجم اطلاعات برابر با ۲۰ فیلم با کیفیت بالا، ۵۰۰ فیلم با کیفیت استاندارد، ۷ میلیون تماس تلفنی تصویری و ۱۰۰ میلیون تماس تلفنی استاندارد را جابجا کند. اینترنت با این سرعت معادل ۲۲ هزار و ۵۰۰ اتصال ADSL با سرعت ۲۰ مگابیت برثانیه است و این در حالی است که پیش از این سریعترین اینترنت دنیا برابر با ۱۰۰ گیگابیت برثانیه بود.

در همین حال تازه ترین گزارشها نشان می دهد که کره جنوبی با ارائه متوسط سرعت ۱۴ مگابیتی و حداکثر سرعت ۳۹ مگابیتی به کاربران خود همچنان پرسرعت ترین اینترنت را در اختیار دارد و پس از آن کشورهای ژاپن، هنگ کنگ و رومانی کشورهایی هستند که حداقل سرعت ۷ مگابیت تا حداکثر ۳۰ مگابیت بر ثانیه اینترنت را به کاربران خود عرضه می کنند.

پس از این کشورها هلند با سرعت ۶٫۳ مگابیت برثانیه، لیتوانی با سرعت ۶٫۰ مگابیت برثانیه، جمهوری چک با سرعت ۵٫۴ مگابیت برثانیه، سوئیس با سرعت ۵٫۳ مگابیت برثانیه و دانمارک با سرعت ۵٫۰ مگابیت برثانیه در رتبه های پنجم تا دهم این رده بندی قرار گرفته اند.

در انگلیس سرعت متوسط اینترنت برابر با ۳٫۴ مگابیت برثانیه است. ۱۷ درصد از کاربران از سرعت بالاتر از ۵ مگابیت برثانیه استفاده می کنند درحالی که ۸۵ درصد از آنها از اینترنت بالای ۲ مگابیت برثانیه و تنها ۰٫۹ درصد از کاربران این کشور از سرعت کمتر از ۲۵۶ کیلوبیت برثانیه استفاده می کنند.

جایگاه ایران در سرعت اینترنت نسبت به دیگر کشورها

گزارش های منتشر شده از وضعیت سرعت اینترنت در دنیا نشان می دهد که “ایران” در میان کشورهایی با سرعت اینترنت کمتر از ۱ مگابیت برثانیه قرار دارد و این در حالی است که در تایوان سرعت متوسط اینترنت ۵ مگابیت بر ثانیه، نیوزلند ۳٫۲ مگابیت برثانیه ، آمریکا ۵ مگابیت برثانیه و استرالیا ۲٫۹ مگابیت برثانیه است.

در همین حال در ایتالیا حداکثر سرعت اینترنت ۱۳ مگابیت برثانیه و سرعت متوسط اینترنت ۳٫۳ مگابیت برثانیه است. در این کشور ۷٫۵ درصد از اتصالات بیش از ۵ مگابیت برثانیه و ۸۲ درصد بیش از ۲ مگابیت برثانیه است و کمتر از ۱٫۳ درصد از کاربران این کشور از سرعت ۲۵۶ کیلوبیت برثانیه استفاده می کنند.

سرعت متوسط اینترنت در اسپانیا نیز برابر با ۲٫۸ مگابیت برثانیه و در پرتغال برابر با ۳٫۲ مگابیت برثانیه است. در آفریقای جنوبی متوسط سرعت اتصال به اینترنت کمتر از ۲ مگابیت برثانیه است و این کشور نیز مانند ایران در میان ۸۶ کشوری قرار دارد که از سرعت متوسط کمتر از ۱ مگابیت برثانیه برخوردارند.

براساس این گزارش دو کشور کوبا و مایوت با سرعت متوسط کمتر از ۱۰۰ کیلوبیت برثانیه در میان کشورهای دارای پایین ترین سرعت اینترنت قرار دارند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: